Megható: így üdvözölték balesetben elhunyt vezérük kislányát a debreceni ultrák – fotókkal

Amint arról pénteken beszámoltunk, megszületett Komáromi Gábor gyermeke, a kislány az Enikő Éva nevet kapta, a baba és édesanyja is jól vannak. A DVSC vezérszurkolójának tavaly nyári halálos balesete idején párja már a szíve alatt hordta a gyermeket.

Fotók: Gurbán György, Dehir.hu

Fotók: Gurbán György, Dehir.hu

A debreceni ultrák arra kérték a szurkolókat, hogy a „legkisebb tagjuk” tiszteletére szombaton a Hódos Imre Sportcsarnokban, a Loki női kéziseinek meccsén lehetőleg mindenki fehér pólóban jelenjen meg.

Sokan tettek így, s ami még meghatóbb, az ultrák hatalmas molinókon köszöntötték korábbi vezérük kislányát.

Frissítés: a csapat is méltó módon köszöntötte a Komáromi Gábor gyermekét. A Loki rangadót nyert Komáromi Enikő tiszteletére. Képes beszámolónk a meccsről itt olvasható.

komcsilany2A Loki női kézilabda csapata ebben a szezonban olyan mezben játszik, melyre felhímezték Komáromi aláírását. Ezeket a mezeket a szezon végén elárverezik, és a befolyt összeget felajánlják az özvegynek és a gyermeknek.

komcsilany3Komáromi Gábort, a Loki Szurkolók Egyesülete akkori elnökét tavaly júniusban gázolta el egy autó Mikepércsen. A vezérszurkolót a debreceni Kenézy Gyula Kórházba szállították, ahol megoperálták, de az állapota válságos volt. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, pár nappal később azonban 35 évesen elhunyt Komáromi Gábor.

Galéria megnyitása (11 kép )

Amint azt a Dehir.hu elsőként megírta, a a Komcsit elgázoló derecskei sofőr ellen nemrégiben vádat emelt az ügyészség. A vádirat szerint gyorsabban hajtott a megengedettnél, ezért halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolják és állítják bíróság elé.

A Büntető törvénykönyv a halálos közúti baleset gondatlan okozása vétséget egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.