Látványos program mutatja be az emberi test titkait a Malomparkban

Ahogy megszokhattuk, a Füredi úti bevásárlóközpontban ismét érdekes program várja a közönséget az elkövetkező napokban: az emberi szervezet működését bemutató kiállításnak ad otthont a Malompark január 25. és 30. között. A rendezvényen rendhagyó módszerrel mutatják be testünk biológiáját – úgy, hogy azt kicsit és nagyok egyaránt élvezzék és érdekesnek találják.

Látványos programot kínál a Malompark

Látványos programot kínál a Malompark

Elfelejthetjük a vitrineket, játékos eszközök segítségével ismerhetjük majd meg nyolc szervrendszerünket. A könnyed sportok kedvelőit várja a szív dobogása pingpong, a kalandorok végigkövethetik az emésztés útját. A látogatók körülnézhetnek a máj raktárban is, áramot fejleszthetnek egy idegsejttel, vagy akár egy kart is mozgathatnak egy izomszalaggal. A fújtató tüdő arra vár, hogy működtessék, a robotkar pedig irányítóit keresi majd. A legkisebbek átbújhatnak az ereken, a nagyobbak megismerkedhetnek az elektromos aggyal, illetve elhelyezhetik a test csontjait a megfelelő helyekre, de lehetőség kívánkozik majd a megfelelő táplálék kiválasztására is.

emberitest2A szervezők jó szórakozást garantálnak minden érdeklődő korosztály számára a sok-sok ismeret elsajátítása mellett. Várják az érkező családokat és iskolai csoportokat is (utóbbiakat húsz főig, előzetes bejelentkezés alapján) január 25-ödikétől 30-adikáig minden nap 10 és 18 óra között. Bővebb információ: a (52) 745 602 -as telefonszámon.