Felismeri ezt a birkózófülű tolvajt? A debreceni rendőrök keresik

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi január 6-án délután 2 és fél öt között egy debreceni fitneszterem öltözőjében a zárt öltözőszekrényt felfeszítették és abból készpénzt loptak el. Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az egyik férfi 25-30 éves, körülbelül 180 centiméter magas, haja barna színű, a bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú kabátot viselt.

A másik férfi 30-35 éves, körülbelül 175 centiméter magas, izmos testalkatú, arca borostás, haja barna színű, a bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú kabátot viselt. Különös ismertetőjele, hogy „birkózófüle” van és a jobb lábszárán tetoválás látható.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.