Összeállnak a Jóbarátok egy kétórás televíziós showműsorra

Több mint tizenegy évvel ezelőtt, 1994 szeptemberében kezdték el sugározni a népszerű komédiasorozat, a Jóbarátok részeit, s az utolsó epizódot majdnem tíz évre rá, 2004 májusában mutatták be. Az azóta eltelt több mint egy évtizedben sokszor, sok helyen próbálták már összehozni a sorozat hat szereplőjét, de minden erőfeszítés ellenére sem vált valóra a rajongó nagy álma. Most azonban úgy néz ki, végre egy helyen láthatják Jennifer Anistont, Courteney Cox-t, Lisa Kudrow-t, David Schwimmert, Matt LeBlanc-t és Matthew Perry-t.

Egy alkalomra újra összeállnak a Jóbarátok színészei

Egy alkalomra újra összeállnak a Jóbarátok színészei

Az esemény idén februárban lesz az NBC jóvoltából, a színészek egy két órás televíziós műsorban fognak feltűnni együtt, ez a show James Barrows rendező tiszteletére készül, a szakember ugyanis eddigi pályafutása során ezer sorozatos epizódot készített, többek között tizenöt részt dirigált a Jóbarátok szériából.  A sorozat szereplői február 21-én este kilenctől lesznek láthatóak együtt legközelebb a televízió képernyőjén.

Ha valaki élőben nem tudja majd követni a különleges eseményt, a videomegosztóra várhatóan tömegével fognak felkerülni a nagy találkozásról készült felvételek.