Megszületett a Loki balesetben elhunyt vezérszurkolójának kislánya

Megszületett Komáromi Gábor gyermeke, a kislány az Enikő nevet kapta, a baba és édesanyja is jól vannak. A DVSC vezérszurkolójának tavaly nyári halálos balesete idején párja már a szíve alatt hordta a gyermeket.

A mez Komáromi Gábor aláírásával

A mez Komáromi Gábor aláírásával

A Loki női kézilabda csapata ebben a szezonban olyan mezben játszik, melyre felhímezték Komáromi aláírását. Ezeket a mezeket a szezon végén elárverezik, és a befolyt összeget felajánlják az özvegynek és a gyermeknek.

Komáromi Gábort, a Loki Szurkolók Egyesülete akkori elnökét tavaly júniusban gázolta el egy autó Mikepércsen. A vezérszurkolót a debreceni Kenézy Gyula Kórházba szállították, ahol megoperálták, de az állapota válságos volt. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, pár nappal később azonban 35 évesen elhunyt Komáromi Gábor.

Fotó: Ultras Debrecen 1994, Facebook

Fotó: Ultras Debrecen 1994, Facebook

Amint azt a Dehir.hu elsőként megírta, a a Komcsit elgázoló derecskei sofőr ellen nemrégiben vádat emelt az ügyészség. A vádirat szerint gyorsabban hajtott a megengedettnél, ezért halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolják és állítják bíróság elé.

A Büntető törvénykönyv a halálos közúti baleset gondatlan okozása vétséget egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.