Leigazolta a Loki a Diósgyőr nem épp gólzsák csatárát – videóval

Takács Tamás Debrecenben folytatja pályafutását, a játékossal négyéves szerződést kötött a DVSC – adta hírül a klub honlapja.

Róka Géza klubigazgató és Takács Tamás (Fotó: dvsc.hu)

Róka Géza klubigazgató és Takács Tamás (Fotó: dvsc.hu)

A majd két méter magas, 24 éves Takács az előző szezonban mutatkozott be az NB I-ben, 38 meccsen mindössze öt gólt szerzett a Diósgyőr színeiben. A Ligakupában négyszer, a Magyar Kupában háromszor talált be.  Ősszel már szinte csak csereként lépett pályára az élvonalbeli csapatban, gólt nem lőtt. Jó párszor az  NB III-as gárdában játszatták, ott egy találatot jegyez. A DVSC honlapja ugyanakkor megjegyzi, a Diósgyőrnél nem az eredeti posztján, belső csatárként, hanem szélsőként számítottak rá.

A Loki már nyáron szerette volna leigazolni, akkor a DVTK nem engedte el, most azonban meg tudtak állapodni a felek.

A csatár összes NB I-es gólját itt tudják megnézni.

Takács Tamás Debrecenbe igazolásának egyelőre a diósgyőri drukkerek jobban örülnek, mint a debreceniek, elég csak szétnézni a DVTK és a Loki Facebook-oldalán.. Bízunk benne, hogy a csatár a Lokinál rácáfol a kétkedőkre, s akkor a debreceni szurkolóknak is lesz oka örömre.  Ő erre azt mondta a klub honlapjának: „Tudom, hogy emiatt a Loki-szurkolók közül többen kétkedve fogadják az érkezésemet, de ez csak plusz motivációt jelent számomra. ”

Így fogadták a diósgyőriek a hírt, hogy Takács Debrecenbe igazolhat

takacskomment

Így reagáltak, amikor eldőlt a dolog

Így reagáltak, amikor eldőlt a dolog

És ilyen a hangulat a Loki Facebook-oldalán

takacskommentloki