„Változást a DVSC-nél!” – óriási molinó a Homokkerti felüljárón

Szurkolói ankétot tart szerda délután 5-től a tabellán a hetedik helyen szerénykedő DVSC. A Nagyerdei Víztoronyban Szima Gábor, Kondás Elemér, Sándor Tamás, Dombi Tibor és az új játékosok válaszolnak majd a kérdésekre.

Fotó: Ultras Debrecen 1994, Facebook

Fotó: Ultras Debrecen 1994, Facebook

Mint ismert, a DVSC vezetőségének az utóbbi időben feszült a viszonya a szurkolókkal (eleve ők szervezték volna az ankétot, de visszautasították őket), Szima Gábornak többször vitája volt a kisebbségi tulajdonos debreceni önkormányzattal is, vadabbnál vadabb szóbeszédek keringenek a DVSC Futballszervező anyagi helyzetéről és a klubnál uralkodó állapotokról – ezeket próbálta cáfolni Szima Gábor klubelnök a hétvégén a DVSC honlapjának adott interjújában.

Érdekes ankétnak ígérkezik tehát a délutáni, melyről a Dehir.hu is tudósít majd. A hangulatot tovább alapozza az az óriási molinó, amit az éjszaka feszíthettek ki a Homokkerti felüljáróra. Ezen az áll: „Változást a DVSC-nél!”

A molinóról kora reggel egy fekete-fehér fotó megjelent a debreceni ultrák Facebook-oldalán is. Megkérdeztük Pethe Tamást, a Loki Szurkolók Egyesülete szóvivőjét, hogy ők tették-e ki a molinót. „Én nem” felelte, de megígérte, hogy körbekérdezi a srácokat, hogy az ő akciójuk volt-e. Kérdésünkre, hogy milyen hangulatú ankétra számít délután, azt felelte: „jó hangulatúra”.