Útépítés, korszerűsítés: Nyíradonyban jövőre is zajlik a munka

Augusztus végén bővítették ki egy új szárnnyal a nyíradonyi egészségügyi központot. Idén a járási hivatal is új épületet kapott Nyíradonyban. Itt működik a foglalkoztatási és a hatósági osztály is. Ez volt az egyik legnagyobb beruházás a városban. A közmeghallgatáson Kondásné Erdei Mária polgármester kiemelte, hogy ezek a változások megkönnyítették a helyiek életét.

– A társadalmi megújulás minden szinten tetten érhető Nyíradonyban, hiszen a város járási székhelyként működik. Próbálgatjuk az új feladatokat – mondta el Kondásné Erdei Mária polgármester.

A lakossági fórumon Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár is részt vett. A politikus azt mondta, tovább fog fejlődni Nyíradony.

– Ezek a beruházások mind előre mutatnak, és nem feledkezünk el arról, hogy még vannak közintézményeink, amelyeket bővíteni kell, illetve elsősorban az energetikai korszerűsítésüket kell megvalósítani – hangsúlyozta Tasó László.

Az államtitkár hozzátette: a 48-as út egy részét szeretnék kétszer kétsávossá alakítani, a 471-es út felújítása pedig már márciusban elkezdődik.