Új elnöke van a Loki Szurkolók Egyesületének: Reggio lett Komcsi utódja

Egész Debrecent megrázta Komáromi Gábor, a Loki vezérszurkolójának júniusi halála. Komcsit – ahogy a szurkolótársai hívták – egy esős csütörtöki napon gázolta el egy autó Mikepércsen. A debreceni Kenézy Gyula Kórházba szállították, ahol megoperálták, de az állapota válságos volt. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, pár nappal később azonban 35 évesen elhunyt Komáromi Gábor.

Új vezérük van

Új vezérük van

Komáromi 2012 májusa óta volt az elnöke a Loki Szurkolók Egyesületének, akkor Pethe Tamást váltotta az elnöki székben. Pethe a Dehusz, a közmunkásokat foglalkoztató városi cég ügyvezetője, az ezzel járó számos teendője miatt lépett akkor hátrébb, s lett elnökből szóvivő.

Komáromi Gábor utódját a közelmúltban választotta meg a Loki Szurkolók Egyesületének taggyűlése. Bródi Richárd, becenevén Reggio lett az elnök. Elnökhelyettesnek Fórián Esztert választották meg, aki eddig is alelnök volt az egyesületben. A másik alelnöke a LOSZ-nak Dobrán Csaba (becenevén Lokis Csaba) lett.

Bródi Richárd az ígérte, később áll a sajtó rendelkezésére, mivel most nincs Debrecenben. Pethe Tamás, aki továbbra is az egyesület szóvivője, a Dehirnek azt mondta, korábbi elnökként is meg van róla győződve, hogy jó kezekben lesz a LOSZ, Reggio ugyanis régi, megbízható tagja az egyesületnek.

Az új vezetőség egyébként szeretett volna egy szurkolói ankétot szervezni még decemberben a DVSC vezetőivel. Megkeresték a klubot is, hogy meghívják az elöljárókat. Nem jártak azonban sikerrel, a DVSC cégvezetője nem épp kedves szavak kíséretében elutasította őket, mondván a „stadionon belüli szurkolás helyett a Loki mérkőzéseinek látogatása ellen kampányolnak”, illetve a legutóbbi ankéton is csak hárman voltak ott a LOSZ-ból, ők is elmentek negyed óra múlva. A cégvezető közölte, a DVSC Zrt. vezetősége a Loki szurkolóinak januárra tervez ankétot.