Telefonfülkét rongált a debreceni fiú, bilincsben vitték be a rendőrök

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 18 éves S. Zsolttal szemben.

Fotók: police.hu

Fotók: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú szombat éjjel több ismerőse előtt megütött és megrugdosott egy Péterfia utcában található telefonfülkét, amelynek üvege beszakadt. A fiatalember ezután az ismerőseivel együtt a helyszínről elment.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként az egyik Csapó utcai társasház lépcsőházában – a kapott személyleírás alapján – azonosították és igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves helyi fiút,

agressz2Gyanúsítotti kihallgatásán S. Zsolt a nyomozóknak beismerő vallomást tett. A fiú az eljárás során szabadlábon védekezhet. A rendőrségi fotón látszik, hogy a debreceni rendőrök nem finomkodtak, megbilincselve vitték be a kapitányságra a fiút.

Információink szerint egyébként a fiú ittas volt, s a Csapó utcai társasház lépcsőházában is hangoskodott, agresszíven viselkedett, ezért bilincselték meg a rendőrök.