Shaolin Warriors – The Magical Secret

A 20 ÉVES JUBILEUMI TURNÉ

Nem túlzás, ha azt írjuk, hogy évezredek óta kutatjuk és keressük, hogy vajon minek köszönhető az, hogy létezik egy olyan kultúra, egy olyan misztikus erő, egy olyan tőlünk távol álló megfoghatatlan energia, amelyet mi magunk nem tudunk irányítani.

A Shaolin Kung Fu legendás szerzetesei – több mint 1500 éve ők az energetika kizárólagos mesterei.

Végre bepillantást nyerhetünk, egy rejtelmes misztikus dologba, végre nekünk is megmutatják azt, hogy kellő odafigyeléssel, gyakorlással és koncentrálással mi mindenre képes az emberi test és a szellem.

A SONG SHAN hegy közelében lévő kolostorukban a Zen buddhizmus követői a legmagasabb szinten űzik testgyakorlataikat.

A csi – vagyis az emberi testen belüli energiaáramlás – akadályozható illetve stimulálható meditációval és légzéstechnikával, így válhatnak a szerzetesek immúnissá a fájdalommal vagy sérüléssel szemben rövid időre, illetve használhatják a csi áramlását a gyógyulás elősegítésére.

A bemutató a legmagasabb szintű légzés- és harctechnikai gyakorlatokból áll, melyet egy 16 tagú szerzetesekből és mesterekből álló csoport mutat be a templom 75 éves mesterének és egy shamisokból (fiatal szerzetes) álló csoport vezetésével.

A közönség két órában betekintést nyerhet a kínai filozófia titkos világába, a mítoszokba, és megismerkedhet a Zen buddhizmus bölcsességeivel valamint a csi fantasztikus testgyakorlataival, mely maga a test saját energiája.

A szerzetesek erőteljes képekben és jelenetekben mutatják be Kung Fu és Csi Kung tudományukat.

A közönséget interaktívan bevonják a bemutatóba, mely egy garantáltan új betekintést nyújt a kínai szerzetesek világába és innovatív módon érzékelteti misztikus energiájukat.

Egy minden nemében különleges kihagyhatatlan este lesz ez.

Jegyárak: 5 900 Ft, 6 900 Ft, 7 900 Ft