Ötéves lányával a karján edzett a híres torreádor

A történteket megörökítő fotót a torreádor maga tette közzé a napokban Instagram-oldalán a rajongói számára azzal a szöveggel, hogy “Carmen debütál, ő az ötödik generáció a családban, aki megvív a bikával”.

Sokakat felháborított a torreádor magatartása

Sokakat felháborított a torreádor magatartása

Leírta, hogy nagyapja ugyanígy bevitte az arénába az édesapját, és közzétette azt a mintegy negyven évvel ezelőtti fényképet is, amelyen ő látható gyerekként szintén torreádor édesapja karjaiban viadal közben.

“A történelem ismétli magát. Éljen a legjobb örökség” – így kommentálta a képet Francisco Rivera Ordonez, aki az egyik legjelentősebb spanyol torreádordinasztiából származik.

A rajongók között azonban ezzel nem aratott osztatlan sikert, többen bírálták, amiért veszélynek teszi ki a gyereket. “Ha én lennék a feleséged, megölnélek” – írta az egyik hozzászóló. Mások felelőtlennek és ijesztőnek nevezték a tettét.

A vita túlnőtt a rajongói oldal keretein, a torreádor pedig több életveszélyes fenyegetés kapott. Az esetre ráadásul felfigyelt az andalúziai gyermekvédelem is, amely közölte, hogy kivizsgálja az ügyet.

A torreádor minderre úgy reagált, hogy a bikaviadal az élete, ezzel tölti az év 365 napját, és kislánya sosem volt még nagyobb biztonságban. Arra kért mindenkit, hogy tisztelje a hagyományokat.