Öt személygépkocsi és egy DKV-busz karambolozott Debrecenben

Egyelőre tisztázatlan körülmények között karambolozott az öt személyautó és a DKV-járat körülbelül tíz perccel tíz óra előtt – tájékoztatott a rendőrség.

Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltók is riasztást kaptak, feszültségmentesítették a járműveket és átvizsgálták azok üzemanyagrendszerét, szivárgást azonban nem tapasztaltak. A személyautókban egy-egy ember utazott, közülük hárman szenvedtek sérüléseket. Őket a mentők további kivizsgálás céljából kórházba szállították. A buszon huszonöten utaztak, közülük senki nem sérült meg.

Sütő János, a Mentőszolgálat debreceni mentésvezetője a Dehirnek elmondta, a három kórházba szállított személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés ideje alatt egy-egy forgalmi sávot használhatnak az autósok, a forgalom rendőri irányítás mellett halad a csomópontban. Az útszakaszon jókora torlódás alakult ki, ezért aki teheti, kerüljön.

Frissítés: Dobó Dénes, a Hajdú-BIhar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elsődleges információk szerint két autó haladt a Segner tér irányából, amikor a hátsó nekiütközött az elsőnek, és átlökte azt a szemközti sávba. Az átsodródó autó ott másik három autónak is nekiütközött, s egy autó a busszal is karambolozott.