Nem lesz török tábor, hét meccsel melegít a szezonra a Loki

Kialakult a DVSC-TEVA labdarúgócsapatának téli felkészülési programja.

Az NB I-es tabella hetedik helyén álló együttes hétfőn kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra. Eldőlt, hogy a csapat nem utazik törökországi edzőtáborba, hanem itthon készül, és január 16. és február 4. között hét edzőmérkőzést játszik hazai és külföldi klubok ellen.

A Loki január 4-én reggel orvosi vizsgálattal kezd, ezt követően edzést tart a szakmai stáb, és délután is lesz egy tréning Pallagon. Kedden és csütörtökön szintén két-két foglalkozás lesz, a többi napon egy. Szombaton egymás közti játékkal zárja a hetet a gárda.

Az első felkészülési mérkőzésre január 16-án kerül sor a Debreceni Labdarúgó Akadémián, ahol az ellenfél a medgyesi Gaz Metan lesz. A román bajnokságban szereplő csapat ellen ezen a napon – eltérő összeállításban – két meccset is vív a Loki.

Egy hétre rá szintén dupla mérkőzés lesz Pallagon, méghozzá a szlovák élvonalbeli MFK Zemplín Michalovce ellen.

Január 30-án, Székesfehérváron a bajnoki címvédő Videoton ellen játszik két felkészülési találkozót a Loki, majd február 4-én az OTP Bank Liga jelenlegi éllovasa, a Ferencváros lesz az ellenfél Budapesten.

Am négy (pontosabban a duplázások okán hét) felkészülési összecsapás után a DVSC-TEVA február 10-én már Magyar Kupa-mérkőzést vív Nyíregyházán, 13-án pedig megkezdődnek a bajnokság küzdelmei is. A Vasas vendégeskedik a Nagyerdei Stadionban.