Nagy bravúr lenne a debreceni kézisek pontszerzése Dunaújvárosban

A Fradi után megint egy nagyon erős rivális ellen kell helytállnia a DVSC-TEVA csapatának. Ráadásul január 23-án, szombaton este, 18 órától kezdődően idegenben kellene megkísérelni a bravúrt az egykori veszprémi tréner,  Zdravko Zovko csapata ellen.

Ilyen védekezésre lenne szükség most is Triscsukék ellen

Ilyen védekezésre lenne szükség most is Triscsukék ellen

A dunaújvárosiak céljai most is merészek, hiszen a bajnokságban a bonzérem megszerzését tűzték ki célul. A horvát mester csapata három fronton érdekelt még, hiszen a bajnokság mellett talpon vannak az EHF-kupában és a Magyar Kupában is.  Ráadásul fűtheti őket a visszavágás vágya, hiszen szeptember 18-án nagy meglepetésre kikaptak a Hódosban a fantasztikus játékkel előrukkoló Lokitól.

A feladat, illetve a recept tehát adott a már Tone Tiselj által vezetett Loki számára, hiszen csak akkor lehet esélyük a ponszerzésre, ha minimum megismétlik ősz eleji játékukat. Annál is inkább így van ez, hogy tudjuk, a Bulath Anitáék otthona az idei szezonban igazi oroszlánbarlang, hiszen eddig még senki nem tudott ott nyerni, pedig már a Fradi is vizitált náluk.