Kosárlabda NB I/B: lendületes játék, magabiztos debreceni siker

Idei második mérkőzését is meggyőző játékkal, magabiztosan nyerte a DEAC Kamilla Gyógyfürdő csapata a férfi kosárlabda NB I/B 11. fordulójában.

Továbbra is harcban az éremért a DEAC férfi kosarasai

Továbbra is harcban az éremért a DEAC férfi kosarasai

A feldobást követően hatalmas elánnal kezdték a találkozót az együttesek, végül minimális, két pontos különbség alakult ki a játékrész végére. Nagyszünetre hét egységnyi differencia alakult ki.

A fordulás után bent maradtak az öltőzőben a vendégek, a DEAC pedig a már megszokott lendületes csapatjátékával valósággal felőrölte ellenfelét. A negyed derekára egy elképesztő rohanásnak köszönhetően már harminc pont fölé is sikerült tornázni a különbséget, így dr. Nagy Ágoston edző már kedvére rotálhatta csapatát. A záró felvonásban mindkét oldalon az addig kevesebb szerepet kapók is pályára léphettek, és sokat elmond, hogy a hajdúságiaknál mind a tizenkét játékosnak sikerült feliratkoznia a pontdobók listájára. Szinte minden statisztikai mutatóban sikerült felülmúlniuk ellenfelüket, így a játék képe alapján teljesen megérdemelt hazai siker született.

DEAC Kamilla Gyógyfürdő – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK 97-69 (19-17, 23-18, 38-13, 17-21)
DEAC: Patkovic 19/3, Kovács 7/3, Gál 4, Nagy Be. 14/9, Nagy Bo. 10/6 cserék: Takács 17, Erdei 7/3, Pék 7/3, Kiss 2, Opre 2, Lippai 4, Vas 4.