Két meccset játszik szombaton a Loki a medgyesiek ellen

A DVSC-TEVA szombaton 11, illetve 13 órától pallagon, az edzőközpontban két edzőmérkőzést is játszik a román bajnokságban szereplő medgyesi Gaz Metan ellen. A találkozót biztosan kihagyja Varga József, aki térdsérülést szenvedett. Szerencsére nincs nagy baj, de a héten még nem tud teljes értékű munkát végezni.

Szintén nem játszhat a Loki egyik fiatal kapusunk, Slakta Balázs sem, akinek az oldalszalagja nyúlt meg. A gerincműtéten átesett Balogh János elkezdte az erősítéseket, bő egy hónap múlva már kapusedzéseket végezhet. Nenad Novakovics továbbra is rehabilitáción van. A többiek egészségesek.

A szombaton pályára lépők között ott lehet a szerb első osztályban szereplő FK Metalac 22 éves játékosa, Nemanja Mladenovics, aki fiatal kora ellenére már 82 meccset játszott (s 10 gólt lőtt) a déli szomszédaink élvonalbeli bajnokságában. A sokoldalú játékos a középpálya minden posztján bevethető. Az OFK Belgrádban nevelkedett, később tagja volt a szerb másodosztályú Kolubara együttesének, amelyben 29 mérkőzésen kapott szerepet.