Karácsonyi adományok szállításával segített a Trans-Sped

A komplex logisztikai szolgáltatást nyújtó Trans-Sped Csoport a karácsony közeledtével a szállítmányozói tevékenységi körének segítségével nyújt támogatást a rászorulóknak.

A Gyimesbükkön, Erdélyben működő magyar nyelvű iskola számára az egri oktatási intézményektől összegyűjtött székek, asztalok, könyvek valamint a szervevezést végző cég által felajánlott írószercsomagok eljuttatását vállalata a Trans-Sped. Így négy raklapnyi, több mint fél tonnányi adomány szállításában nyújtott segítséget a debreceni székhelyű vállalat.

adomanyerdelyA Trans-Sped Csoport gondoskodott arról, hogy a csaknem 250 gyimesbükki iskolás és óvodás számára karácsonyi ajándéknak szánt adományok még a téli szünet kezdete előtt eljussanak Erdélybe.

adomanyfogSzintén adományszállításban nyújt rendszeres segítséget a Trans-Sped a Magyarok Európában Közhasznú Egyesület számára, így az ünnepek közeledtével, a szervezet által összegyűjtött adományokat a nyírségi Hodászra juttatta el a vállalat kamionja.

– Hatalmas örömet okozott Hodászon a rászorulók körében az az adomány, amely a Trans-Sped juttatott el számukra. Hálásan köszönjük az ismételt nagyszerű segítséget – nyilatkozta a Görgey Zsuzsa, a Magyarok Európában szervezet vezetője.

Az adventi ünnepek kezdetekor a Trans-Sped Csoport több mint 700 dolgozója figyelmét hívta fel az idén a Cipősdoboz akcióra.

ciposdobozA kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy a kórházban ünneplő, csonka családban vagy árvaházban nevelkedő, tanyákon és kis falvakban élő, esetleg fogyatékos iskolában tanuló gyermekek számára adományozzanak a cégcsoport dolgozói, melyet egy cipősdobozva csomagolva leadhattak a vállalat telephelyein és fióktelepein. Az adományok elszállítását a Trans-Sped vállalta a Cipősdoboz akciót szervező Baptista Szeretetszolgálat központjaiba.

A kezdeményezéshez önkéntes alapon csatlakoztak a Trans-Sped munkatársai, hogy minél több ajándék jusson el a nélkülözőkhöz.