Ittas Fradi-focisták karamboloztak a pesti éjszakában

A ferencvárosi futballcsapat internetes honlapjának információi szerint vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett a klub két labdarúgója, akik a szemtanúk szerint ittasak voltak.

A baleset hajnali két órakor történt a fővárosi Kútvölgyi útnál, ahol az autó összetört, s két utas megsérült. Az mno.hu hírei szerint rendőri intézkedés is történt, a rendőrség megerősítette az információt.

„A gépjármű összetört, és az összes légzsák kinyílt. Szemtanúk szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel szóváltásba keveredett” – írta az mno.hu.

A Ferencváros internetes portálján közleményben megnevezte a két labdarúgót.

„A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett – írta a klub honlapja. – A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetőségét. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, de mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgócsapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.”