Iráni drukkerek csábítják a Loki nyáron leigazolt kapusát

Nyáron szerződtette Balmazújvárosból a horvát Bozidar Radosevicet a Loki, aki két évre szóló szerződést írt alá a DVSC-vel.

Bozidar Radosevic

Bozidar Radosevic

A 26 éves horvát kapus a Hajduk Splitben nevelkedett, ott is kezdte profi pályafutását, majd később megfordult Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Szlovéniában is. Itt a Koperrel szerepelt az Európa Ligában. Egy éve érkezett Balmazújvárosba, ahonnan júniusban hozta el a Loki.

Mint ismert, a Debrecennek az utóbbi időben kapusgondjai voltak, hiszen a hálóőrök sérülésekkel küszködtek. Most úgy tűnik, Radosevicet is kinézte magának egy másik klub, a kapus Instagram-oldalát ugyanis az utóbbi napokban ellepték az iráni Persepolis F.C. szurkolói, s csábítják a csapatukhoz, sőt, sokan már üdvözlik is az Iráni Pro Ligában szereplő együttesnél, melynek a Wikipedia szerint 95 ezres stadionja van.

A DVSC egyelőre nem tett bejelentést a kapus esetleges eligazolásáról. Mint ismert, a klub azt közölte, a téli átigazolási szezonban lesznek távozók és érkezők is, egyelőre azonban csak távozók vannak (Balogh Norbert, Zsidai László és Geoffrey Castillion).