Ingyenes Cipőfelsőrész-készítő Tanfolyam

Cipőfelsőrész-készítő OKJ tanfolyam indul Baranya megyében!

Cipőfelsőrész-készítő OKJ - Szigetvár - felnottkepzes.hu - Felnőttképzés - IOSZIA

Képzés megnevezése: Cipőfelsőrész-készítő
OKJ azonosító: 31 542 02
Képzés helyszínei: Szigetvár
Óraszám: 801 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A029

A mai ember szereti és igényli a lábkímélő, kényelmes és csinos cipőt. Válassza ezt a képzést, ha szeretne bőrből, műbőrből vagy textilből cipőfelsőrészt készíteni, kellően kreatív és jó kézügyességgel rendelkezik, szeretne szakmát tanulni, esetleg másik pályára menni. A Cipőfelsőrész-készítő tanfolyam segíteni fog Önnek tervei megvalósításában. Annak, aki végre saját maga irányítja életét, idejét és pénzét szánja rá, az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény lehetőséget nyújt tanulni minőségi OKJ Képzéssel.

Cipőfelsőrész-készítő Tanfolyam, OKJ Képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon.
Cipőfelsőrész-készítő méretet vesz a lábról, kaptát választ, modellt tervez. Alapmintát, összeállítási rajzot készít (részletmintákat és sorozatmintákat), alkatrészeket szab kézzel és géppel. Alkatrészeken közkiemelést végez, felületét kierősíti, díszíti, csiszolja, borzolja, festi és ragasztja. Elvégzi a szükséges jelöléseket, nyitott, zárt szélmegmunkálásokat végez. Felsőrészeket modellkialakítástól függően összeszereli.

Cipőfelsőrész-készítő szakképesítéssel rendelkező szakember a különböző gyártóegységekben az alábbi munkafeladatokat tudja ellátni:

  • elvégzi a különböző típusú és rendeltetésű termékek modelltervezési és gyártás előkészítési feladatait,
  • az alapanyagokból, a technológiai utasítások, a környezet-, tűz-, munkavédelmi és a minőségi előírások alapján elvégzi a különböző típusú és rendeltetésű cipőfelsőrészek szabását, előkészítését, összeszerelését,
  • a műveleteket önállóan vagy szalagrendszerű folyamat részeként végzi,
  • a munkafolyamatokhoz szükséges gépeket, berendezéseket beállítja, kezeli,
  • egyéni vállalkozás esetén a munkahely-szervezési és gazdálkodási feladatokat elvégzi,
  • elvégzi a szakmához szükséges számítógép-kezelői feladatokat.

Cipőfelsőrész-készítő olcsó OKJ Tanfolyamunk kiváló képzés, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk és folyamatosan tájékoztatjuk.

Cipőfelsőrész-készítő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. A képzési helyszínek infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záróvizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. OKJ Képzéseinken, Tanfolyamainkon nincs rejtett, bújtatott költség, ingyenes az elméleti tudásszint felmérés, a tananyag árát a részvételi díj tartalmazza.
Cipőfelsőrész készítő tanfolyam résztvevői számára a tankönyvek jegyzeteit térítésmentesen biztosítjuk, a képzéshez szükséges kiegészítő tananyagokhoz pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, így nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre. Tananyagaink biztosításával még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt megteremtsünk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A Cipőfelsőrész-készítő tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben egyenértékű az iskolarendszerű (szakiskola, stb.) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Cipőfelsőrész készítő tanfolyam – Jelentkezés feltétele:

– Iskolai előképzettség: Alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
– Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 25/2014.(VIII.26.) EMMI rendelettel módosított 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet 3. számú mellékletében a könnyűipar szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Cipőfelsőrész-készítő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:

– 10256-12 Bőripari anyagok jellemzői, szabás és előkészítő műveletek
– 10265-12 Cipőipari gyártmánytervezés
– 10264-12 Cipőfelsőrész alkatrészek előkészítő műveletei
– 10263-12 Cipőfelsőrész összeállítása

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Cipőfelsőrész-készítő

Képzés megnevezése: Cipőfelsőrész-készítő
OKJ azonosító: 31 542 02
Nyilvántartási szám: E-000526/2014/A029
Képzés helyszíne: Szigetvár
Óraszám: 801 óra
Elmélet és gyakorlat óraszáma:
268 elméleti; 533 gyakorlati óra

A szakképesítés rövid leírása:

Bőrből, műbőrből vagy textilből cipőfelsőrész alkatrészeket szab, előkészít, összeszerel.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • modellrajzot készíteni
  • árkalkulációt készíteni
  • megtervezni a terméket
  • kiválasztani a szükséges anyagokat
  • cipőfelsőrész alkatrészeit kiszabni, előkészíteni
  • cipőfelsőrészt összeállítani
  • minőségellenőrzést végezni

A képzés moduljai:

10256-12 Bőripari anyagok jellemzői, szabás és előkészítő műveletek

10265-12 Cipőipari gyártmánytervezés

10264-12 Cipőfelsőrész alkatrészek előkészítő műveletei

10263-12 Cipőfelsőrész összeállítása

Bemeneti feltételek:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Bemeneti kompetenciák iskolai előképzettség hiányában: igen/nem: a képzés megkezdhető a 25/2014. (VIII. 26.) NGM rendelettel módosított 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet 3. számú mellékletében a könnyűipar szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában

Életkor: Betöltött 16. életév és tankötelezettség teljesítése

A résztvevők kiválasztásának a módja:

Írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat; foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Képző elérhetőségei:

E-mail: nikolett.h@ioszia.hu, WEB: www.felnottkepzes.hu, Telefon: +36 (30) 586-32-29

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS