Ilyen buszokkal is találkozhatnak a debreceni utazók

December végén és január első hetében 20 db használt autóbusz beszerzésével, továbbá 9 db – korábban bérbe adott – autóbusz menetrend szerinti közlekedésbe történő visszaállításával növeli az utas-kiszolgálás színvonalát a régióban az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

Húsz ilyen buszt vettek

Húsz ilyen buszt vettek

A húsz Irisbus Crossway típusú jármű elsősorban távolsági autóbuszvonalakon áll az utazóközönség szolgálatába január első napjaitól. Az előzőekben jelzett pozitív hatások érdekében az autóbuszok nagyobb befogadóképessége (54 ülő és 23 álló utas) révén a jövőben ezeken a járműveken álló utasok utazása is biztosított. A 12 méteres, teljesen megegyező kivitelű, 243 kW-os EURO V motorral felszerelt és teljes körűen klimatizált távolsági autóbuszokat közbeszerzés útján szerezte be az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

irisbusz2

Az alábbi viszonylatokon találkozhatnak velük az utasok: Berettyóújfalu-Ózd, Debrecen-Miskolc-Békéscsaba, Debrecen-Sátoraljaújhely, Debrecen-Nyíregyháza, Hajdúszoboszló-Miskolc, Miskolc-Eger-Debrecen, Miskolc-Eger, Emőd-Miskolc-Eger, Miskolc-Salgótarján, Tiszaújváros-Eger-Nyíregyháza, Miskolc-Szeged, Miskolc-Debrecen, Nyíregyháza-Eger, Ózd-Eger-Mezőkövesd, Ózd-Budapest, Ózd-Miskolc, Sátoraljaújhely-Debrecen, Kazincbarcika-Miskolc.