Hamarosan kiderül, melyik lesz Debrecen kedvenc mozifilmje

Népszerűek a magyar filmek: ez az Apolló Moziban megrendezett Filmszüret egyik fontos tanulsága. Mint Fejér Tamás, a filmszínház vezetője elárulta, az eddigi filmek néhány kivétellel közel telt házzal mentek, volt olyan vetítés is, amire nem is jutott be minden néző.

Kovács Patrícia a Félvilágban

Kovács Patrícia a Félvilágban

A rendezvénysorozat lassan a végéhez közeledik, de kedden és szerdán még lesz néhány izgalmasnak ígérkező film, melyekre természetesen ingyen lehet beülni – minden különösebb regisztrálás nélkül, viszont érkezési sorrendben. Kedden 15.30-tól a Víkend, 18-tól A Lovasíjász című alkotásokat láthatjuk – ez utóbbi vetítése után közönségtalálkozó is lesz az alkotókkal. Szerdán pedig Az éjszakám a nappalod című mozi lesz műsoron16 órától, 18-tól a Hajnali láz, majd 20.15-től a Félvilág. Ez utóbbi azért is érdekes, mert bár a televízió nézői láthatták már, a tévés premier annyira jól sikerült, hogy mozis forgalmazást is kapott a film.

Aki ellátogat az Apollóba, kedden és szerdán még szavazhat is, a voksok összesítését követően pedig kihirdetik Debrecen kedvenc 2015-ös mozifilmjét.