Gereblyével törte be a kocsi ablakait a dühös asszony

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 48 éves B. Barnánéval szemben.

A nyomozás adatai szerint december 20-án 15 óra körül Debrecenben, a Biczó István kertben található családi ház előtt megállt egy személygépkocsi, amelynek sofőrje szóváltásba keveredett a ház udvarán gereblyéző nővel. A vita odáig fajult, hogy az asszony kiment az utcára és a gereblyével betörte a sértett gépkocsijának jobb hátsó ablakát és szélvédőjét.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves helyi lakost, akit aztán előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A kihallgatásán B. Barnáné beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy a férfira azért haragudott meg, mert szerinte viszonyt kezdett a menyével.

A rendőrség a debreceni nővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.