Évekig verte feleségét és gyerekeit a Nyíl utcai gyilkos

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk szombaton Debrecenben, egy Nyíl utcai házban találtak rá a rendőrök egy ott lakó 54 éves nő holttestére. Az áldozatot aznap lánya akarta meglátogatni, azonban a házba nem tudott bejutni, ezért a rendőrök segítségét kérte. A rendőrök a helyi katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak az ingatlanba. A járőrök a házban tartózkodó 60 éves P. Lajost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a helyszínen elfogták.

A férfit a magának okozott sérülések miatt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. P. Lajost azóta előzetesben van.

A Zsaru Magazin most újabb részleteket közölt a gyilkosságról. Mint kiderült, a bíróság korábban távoltartási végzést rendelt el P. Lajos ellen, azaz meg sem közelíthette volna az asszonyt. A vita abból robbant ki, hogy a férj elektronikai eszközöket kért számon az asszonyon, melyek szerinte azóta tűntek el, hogy ellene elrendelték a távoltartási végzést. A férfi a vita hevében egy kisbaltával lesújtott az ágyon fekvő nőre. Amikor látta, hogy a felesége már nem él,a házassági okiratokból tüzet rakott, hogy felgyújtsa a házat.

Ezt követően a melléképületben megpróbálta magát felakasztani, de a vékony drót kétszer is elszakadt. Később drótot dugott a konnektorba, így próbált végezni magával, de végül túlélte.

A házaspár között évek óta dúlt a viszály, a férfi többször bántalmazta feleségét és a gyerekeket is, emiatt több eljárás indult ellene. Az asszony beadta a válópert, a férfi ellen pedig elrendelték a távoltartási végzést.