Emléktáblát állítanának tavasszal Knézy Jenőnek Nagyváradon

Még 2015 elején kezdeményezte Tvrtko, hogy a 2003-ban elhunyt sportriporter emléktáblát kapjon szülővárosában, Nagyváradon. A műsorvezető már fel is vette a kapcsolatot a romániai város polgármesterével Ilije Bolojannal, s úgy tudni, zajlanak az előkészületek az emléktábla felavatásával kapcsolatban. Várhatóan tavasszal megtörténhet az ünnepélyes avatás.

Egyelőre azonban pontosan még nem tudják, melyik házban lakott családjával a sportriporter, de Tvrtko szerint rövidesen erre is fény derülhet. Ha már biztosan meg lehet mondani a pontos címet, akkor már csak az ott lakók beleegyezésére van szükség ahhoz, hogy az épület falán elhelyezzék a táblát, melyen a Nol.hu információja szerint szerepelne Knézy híres beköszönő mondata is:” Jó estét, jó szurkolást!”

A műsorvezető számára a pénz sem jelentene akadályt abban, hogy megemlékezzen Knézy Jenőről, a Tvrtko ugyanis jelezte a nagyváradi önkormányzatnál, hogy ha a tanács nem tudja finanszírozni az emléktáblát, akkor annak teljes költségét magára vállalja.