Eltűnt egy középkorú debreceni nő, napok óta nem találják

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárás folytat Pásztor Mária eltűnése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 53 éves nő december 18-án délután debreceni otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatásra tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Pásztor Mária

Pásztor Mária

Az eltűnt nő körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, ősz, szeme színe barna. Eltűnésekor fekete színű, combközépig érő kapucnis téli kabátot, fekete színű bokacsizmát viselt. Pásztor Máriánál két táska is van, egy fekete színű női válltáska, amely elől virágmintás, valamint egy sötétkék színű táska, amelyen egy felirat látható.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Pásztor Máriát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.