Elefánt és Esti Kornél találkozik a Nagyerdőn

Remeknek ígérkező koncertnek ad helyet a felújítása óta számtalan rendezvény helyszínéül szolgáló víztorony e hét szombatján: az Elefánt és Esti Kornél zenekarok nálunk zárják országos  turnéjukat egy nagyszabású produkcióval.

A két együttes tavasszal kezdte közös turnéját, s az útba ejtett városok listáját kiegészítve Debrecenben zárják az idei koncertsorozatot. A közös fellépés ünnepi hangulatban telik majd, az eddigi állomásoknál is nagyobb mulatságot ígérnek a szervezők. Az Elefánt tavasszal megjelent új lemezével érkezik, az Esti Kornél pedig a készülő albumról hoz meglepetést a közönségnek

Az Elefánt együttes 2012 januárjában alapította Szendrői Csaba énekes, szövegíró és Tóth András gitáros. Németh Szabolcs dobos, Horváth Ede basszusgitáros és Kovács Zoltán zongorista csatlakozásával megszületett a jelenlegi felállás, amivel a zenekar ismertté vált. Zenei repertoárjuk rendkívül széles, szinte bármilyen műfajt elegyítenek a keringőtől a gypsy punkig. A siker létrájára hamar felhágtak, találkozhattunk velük a hazai könnyűzene legnagyobbjaival játszva fesztiválokon és a hazai legnagyobb koncerthelyszíneken. Azóta is a hazai alternatív zene egyik éllovasának számítanak.

Kapunyitás 20 órakor, a fellépők mindenkinek remek hangulatot és kiváló időtöltést ígérnek. A két együttes után az estét a Tesco Disco folytatja majd reggelig tartó bulival.