Egy szál pólóban találtak rá a debreceni férfira, akit majdnem halálra martak a kutyák – videóval

Amint arról beszámoltunk, három kutya támadott meg szombaton a Hosszúpályi út környékén egy 39 éves debreceni férfit. A kutyák a férfit többször megharapták, ezért ő a Kondoros csatornán is átgázolt, hogy elmeneküljön, de az ebek oda is követték. A férfi egy fadarabbal próbált védekezni.

A kutyák a sértettet folyamatosan követték és támadták a Hosszúpályi útig. A férfi megállt az út közepén, hogy az arra járó autósoktól segítséget kérjen, de két kutya még ekkor is követte őt. Egy arra járó gépkocsivezető észrevette a sérült férfit, akit autójával azonnal orvoshoz vitt.

Széles Kálmán vitte orvoshoz a férfit

Széles Kálmán vitte orvoshoz a férfit

Széles Kálmán elmondta, hogy először azt hitte, valaki a kutyáit sétáltatja az út mentén. Később döbbent rá, hogy itt támadás történhetett. A férfiról már letépték a ruhát a kutyák, egy szál pólóban és egy cipőben volt, amikor ő megállt mellette az úton. Az áldozat tiszta vér volt, több súlyos nyílt sebe volt, és sokkos állapotba került, így nehezen tudott beszélni. Harapások voltak a végtagjain, kezén, lábán. Míg beszállt az autóba, a kutyák körbe-körbe jártak az autó körül, izgultak is, nehogy az egyik beugorjon az autóba. A férfit az autós beszéltette, hogy ne ájuljon el, majd a mentőállomásra vitte be, ott ellátták, és átvitték a Kenézy Gyula Kórházba.

Szentgyörgyi János, a Kenézy Gyula Kórház szóvivője elmondta, a debreceni férfi egész testét elborították a harapások, marások, karmolások. Az áldozaton azonnal műtéteket hajtottak végre, s még ma is várnak rá műtétek. Mivel a teste nagy része sérült a támadásokban, megfigyelésre benntartják a kórházban, s abban bíznak, hogy nem romlik az állapota.

Ezek a kutyák támadtak a férfira

Ezek a kutyák támadtak a férfira

A rendőrök azonosították a boxer keverék kutyák 54 éves tulajdonosát, akit otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság T. Tibor ellen – szabadlábon hagyása mellett – gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetése miatt folytatja a nyomozást. A  kutyáit elkobozták, jelenleg a bánki gyepmesteri telepen őrzik őket.

DehirMajdnem embert öltek ezek a kutyák