Díjat kapott a debreceni sportiskolától a TEVA

Mi jut eszünkbe, ha a sportra gondolunk? Fáradság, izomláz, kifogások? A Teva célja, hogy az említettek helyett, inkább az öröm, barátok, egészség szavak jussanak az eszünkbe. Ezért támogat olyan szervezeteket – köztük a Debreceni Sportiskolát -, melyek a sportot és így az egészséges életmódot népszerűsítik. Január 14-én egy díjjal ezt a támogatói tevékenységet köszönte meg az iskola.

A sportnak az egészséges életmód részeként nagy szerepe van abban, hogy szervezetünk ellenállóképességét javítsuk, s egy-egy betegségből gyorsabban kilábaljunk. Így a cég nemcsak munkatársai figyelmét hívja fel a rendszeres mozgás fontosságára, hanem olyan rendezvényeket és szervezeteket támogat, melyek a testmozgást népszerűsítik.

„Célunk, hogy a sportot, legyen az kosárlabda, futás vagy éppen foci, a lehető legfiatalabb korban megszerettessük a gyerekekkel és segítsünk abban az oktatói munkában, mely a testmozgást a mindennapi életük részévé teszi. Ezáltal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy felnőttként is rendszeresen tegyenek egészségük megőrzéséért és a mozgás öröme életük fontos része legyen.– mondta Paplanos Péter, a Teva magyarországi kommunikációs vezetője a 2016. január 14-i díjátadón.

A Teva életében a sport kiemelt szereppel bír, változatos programokkal hívja fel munkatársai figyelmét a mozgás fontosságára, így kollégái tavaly az I. TEVA Egészségnap keretében egy egész napos úszóprogramon is részt vehettek és évek óta egy nap csak a sportról szól a cégnél.