Debütálnak az új sportcsarnokban a DEAC futsalosai

A tavaszi nyitófordulóban a listavezetőtől elszenvedett vereség után az idény hátralévő részére az a feladat jutott a debreceni futsalosoknak, hogy megpróbáljanak a szoros középmezőny élére kapaszkodva legalább minimálisan javítani a tavalyi 6. helyezésén.

Az ellenfél ehhez adott is, hiszen Gyömrő együttesét az őszi fordulóban már legyőzték a debreceniek, ráadásul nagyarányú, 5-1-es vereséget mértek rájuk.

Mivel Illés Dávid combsérüléssel bajlódik, Vámosi Marcell külföldi út, míg a keret több tagja egyetemi vizsgaidőszak révén tanulmányi elfoglaltság miatt nem állhat a csapat rendelkezésére, így várhatóan hazai pályán mutatkozik be a felnőttek között két fiatal, tehetséges Pap Zsolt és Sándor Bence.

A mérkőzés abból a szempontból történelmi lesz, hogy először játszanak férfi futsal mérkőzést a tavaly november végén átadott új Dóczy utcai egyetemi csarnokban. A szervezők és a csapat igyekeznek majd kiszolgálni a remélhetőleg szép számú közönséget, így értékes nyereményekért tombola és góltotó játék várja a kilátogatókat. A mérkőzés élő közvetítését az egyetem honlapján követhetik majd figyelemmel az érdeklődők.

Férfi futsal Nb2 Keleti csoport 15. forduló

DEAC Futsal Club – Gyömrői UFC
2016. február 01.18.00 DESOK Egyetemi csarnok