„Debrecen fejlődése 2016-ban is dinamikus lesz” – Papp László újévi köszöntője

„Rövidesen a múlt részévé válik egy megújulást és változásokat hozó, eseményekben gazdag év, a 2015-ös esztendő, és megkezdődik a reményteli és a jövőt alapvetően meghatározó 2016-os év” – mondta újévi köszöntőjében Papp László polgármester.

A városvezető felidézte, hogy az óesztendőben görögkatolikus érseki székhellyé vált Debrecen. „Emellett sikerült megfelelő választ adni 2015 legnagyobb kihívására, a Magyarországot és Debrecent közvetlenül és súlyosan érintő migrációs folyamatokra. Az országot sikerült megvédeni, így néhány napja be lehetett zárni a számunkra biztonsági kockázatot jelentő debreceni menekülttábort” – hallhattuk a polgármestert.

Papp László kijelentette, Debrecen az ország fejlődésének egyik motorja, a város polgárai egyre szebb, rendezettebb, fejlettebb környezetben élhetnek. A városfejlesztés mellett kiemelt szerepet szántak a gazdaság fellendítésének, mely az adatok szerint soha nem volt ilyen erős, így egyre többen dolgoznak Debrecenben.

„A város töretlen fejlődése érdekében a kormánnyal kötött megállapodások, az a több mint százmilliárd forint, amit a következő öt évben használhatunk fel, biztosítani fogja, hogy Debrecen olyan város legyen, mely vonzó életminőséget nyújt polgárai számára, képes gondoskodni róluk és biztonságukról, valamint vezető szerepet garantál a bennünket körülvevő nemzetközi régióban. Az új főpályaudvar, a dinamikusan fejlődő repülőtér, oktatási intézményeink, nemzetközi iskola, megújuló színházak, úthálózat, tovább szépülő Nagyerdő mind-mind azt mutatják, hogy a város fejlődése 2016-ban is töretlen és dinamikus lesz” – hangoztatta Debrecen polgármestere. Hozzátéve, hogy mindebben továbbra is számít a debreceniek támogatására.

Nézze meg Papp László újévi köszöntőjét!

DehirPapp László újévi köszöntője