Állatgondozó tanfolyam

Állatgondozó tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Állatgondozó, Állatgondozó tanfolyam, Felnőttképzés

Az állatgondozó általános állattenyésztési szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges, fizikai és gyakorlati felkészültséggel rendelkező szakember, aki irányítás alatt képes munkát végezni. Feladata a gazdasági állatok (szarvasmarha, juh, kecske, sertés, baromfifajok) gondozása, takarmányozása az állathigiéniai, állatjóléti, munka-, tűz- és környezetvédelmi követelmények betartásával. A részszakképesítéssel rendelkező képes gondozni az állatokat, tartástechnológiai feladatokat végrehajtani, állatot takarmányozni (etetni, itatni), az állattartás gépeit működtetni, gépet, épületet, építményt karbantartani, egyszerű javítást végezni, környezet-, tűz- és munkavédelmi előírásokat betartani.

Szakmai irányítás mellett részt vesz a gazdasági állatok tartásával és tenyésztésével, értékesítésével kapcsolatos feladatok megvalósításában, elvégzi a számára megjelölt egyszerű vagy idényjellegű mezőgazdasági munkafeladatokat a gazdasági állatok tartásával és tenyésztésével, értékesítésével kapcsolatban.

Az „állatgondozó” a gazda 4 0811 17 04 kapcsolódó részszakmája.

# /- #állatgondozó #állatgondozótanfolyam #állatgondozóképzés #állatgondozótanfolyamról #állatgondozóoktatás #állatgondozóvizsga #állatgondozórészszakma

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Állatgondozó | Állatgondozó képzés | Mezőgazdaság és Erdészet | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések