A zsűri figyel a debreceni szerelmesek kreatív megoldásaira

Tavaly nagy sikerrel indult el a Valentin-napi játék első szériája a rádió Facebook oldalán. Nem csak a nyeremények inspirálták a pályázókat, de a romantika is közrejátszott abban, hogy beküldjék közös fotóikat a párok. A szabályok kicsit változtak, de az érdeklődés töretlen maradt.

Illusztráció

Illusztráció

Idén nem csak fotót, hanem akár videót is küldhetnek február 12-én 15 óráig a pályázók privát üzenet formájában a www.facebook.com/debrecenradiofm95 oldalra. Így két kategóriában hirdet majd győztest a zsűri. A videó kategória nyertese eltölthet szerelmével egy 3 nap, 2 éjszakás félpanziós wellness hétvégét a 4 csillagos Hotel Vécsecityben. A fotókategória nyertese egy ezüst ékszer szettet és két személyes, gyertyafényes vacsorát nyer. Idén pedig egy közönségdíjas is nyereménnyel gazdagodik: egy 10 ezer értékű Fórum vásárlási utalványt kap az a pár, melynek a legnépszerűbb volt a pályázata.

A fotók és videók mellé a szerelmeseknek el kell küldeni megismerkedésük történetét is. A zsűri elsősorban a kreatív megoldásokra fog felfigyelni. A játék indulása óta pedig átlagos történet nem érkezett a Debrecen Rádió stábjához. Akadnak igazi Valentin-napi szerelmi vallomások, és egészen szokatlan történetek is.

Itt van például Alexandra és Tamás története. „Mindketten határon túli magyarok vagyunk, Kárpátaljáról. Én Budapesten, ő Debrecenben tanult. Lengyelországban ismerkedtünk meg egy kirándulás során. Egy igazán varázslatos színfolt vagyunk mi az univerzum végtelen tengerében. Bohém kis játéknak indult, majd valami megmagyarázhatatlan kötelék szőtte át kapcsolatunkat, végül szerelem lett belőle. Nem tudom, hogy hogyan, és mikor ejtett rabul ez az érzés, mely azóta is fogva tart, de azt biztosan tudom, hogy soha nem akarok szabadulni. Általa vagyok az, aki. Amíg nem ismertem csak üres, bolyongó lélek voltam, ki nem találta helyét a világban. Egy évig választott el minket közel 200 kilométer… De túléltük, mert hiszem, hogy azok, kik egymásnak lettek teremtve, azokat sem tér, sem idő, sem semmiféle hatalom nem választhatja szét. Hiszem, hogy minden nap új bekezdést írunk a mesénkhez…Hiszen ez nem lehet más, csakis egy tündérmese.”

A leginkább bevált fotó az összebújós szelfi. De vannak kollázsok, váratlanul elkapott csókok és még művészi rajzok is. A videók közül pedig főleg a fotósorozatok dominálnak, a párok közösen választott dalaival megfűszerezve. A pályázatokat tehát február 12-én 15 óráig várja a Debrecen Rádió FM95 stábja. Eredményhirdetés aznap, délután 16 órától lesz. Ahogy a játék szlogenje is szól: „A Debrecen Rádión a szerelem nyerő!”