A Videotonhoz igazol a Loki válogatott középpályása?

Több hírportál arról ír, hogy a Videoton szemet vetett Bódi Ádámra, a DVSC-TEVA középpályására. Egyes hírek szerint már ajánlatot is tettek a válogatott labdarúgó játékjogára.

Bódi Ádám egy Videoton elleni meccsen

Bódi Ádám egy Videoton elleni meccsen

A Dehir.hu kereste a Videotont, Gressó Gergely sajtóreferens azonban azt közölte, az átigazolási pletykákat, híreket a klub soha nem kommentálja, így most sem teszik. Ha lesz hivatalos információ, azt a honlapjukon közlik majd. Szerettük volna megkérdezni a DVSC-TEVA klubigazgatóját is, de Róka Géza nem vette fel a telefonját.

A 25 éves Bódi Ádám a DVSC saját nevelésű játékosa, soha nem játszott más csapatban. 2010 tavaszán debütált a Debrecen első csapatában az NB I-ben, a következő szezonban már meghatározó játékossá nőtte ki magát, 2014-ben pedig a szurkolók szavazatai alapján az év legjobb magyar labdarúgójának választották. Igazi szabadrúgás specialista, jó pár bombagólt lőtt pontrúgásból. Összesen 27 gólt szerzett az NB I-ben.

Tavaly ősszel teljesült a nagy álma, a Feröer-szigetek elleni meccsen debütált a válogatottban. A mérkőzésen azonban részleges bokaszalag-szakadást, mostanra azonban felépült.

A szurkolók talán már szerdán választ kaphatnak a kérdésre, mi szerint elviszi-e a Vidi Bódit, hiszen a klub 17 órától szurkolói ankétot tart a Nagyerdei Víztoronyban. A szurkolói ankéton Szima Gábor, a DVSC elnöke, Kondás Elemér vezetőedző, Sándor Tamás, a DVSC pályaedzője, Dombi Tibor játékosedző és a két új igazolás, Holman Dávid és Takács Tamás válaszolnak majd a kérdésekre.