A Lokihoz tart a Ferencváros lengyel bajnok csatára?

Holman Dávid, a Ferencváros labdarúgója az elmúlt egy esztendőt kölcsönben a lengyel élvonalbeli Lech Poznan együttesénél töltötte. Holman lengyel bajnoki aranyérmesnek és szuperkupa-győztesnek mondhatja magát, de bajnoki mérkőzésen mindössze négy alkalommal lépett pályára az elmúlt egy évben a Lech színeiben. A Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató klubnak opciós joga lett volna a játékos megvásárlására, de nem élt ezzel, így a focista visszatért a Ferencvároshoz.

Loki mezben, a Nagyerdőn - Holman Dávid - Fotó: dvsc.hu

Loki mezben, a Nagyerdőn – Holman Dávid – Fotó: dvsc.hu

A Fradi vezetőedzője, Thomas Doll azonban nem számol vele, ezért csak a csak a második kerettel kezdhette meg a felkészülést. Szó volt esetleges grazi szerződtetéséről, itthonról pedig a Diósgyőr, a Haladás és a Puskás Akadémia mutatott érdeklődést a játékos leigazolására.

Hétfőn a Loki pallagi edzőkozpontjában tűnt fel. A DVSC-TEVA megerősítette az információt, s közleményében jelzi, további információkkal akkor tud szolgálni, ha a két klub és a játékos aláírja a szerződést.

Holman az MTK korosztályos csapataiban szerepelt, aztán került az FTC-hez, ahol 2012-ben mutatkozott be az első osztályban. Érdekesség, hogy első gólpasszát az NB I-ben a címvédő Debrecen ellen adta a 3-2-es ferencvárosi győzelemmel végződött összecsapáson..